Om Polygraphic

Vi er polygraphic

Et strategisk og visuelt kommunikationsbureau. Vi skaber kommunikationsløsninger, der ikke blot inddrager det kreative element, men også arbejder konkret med de strategiske og politiske problemstillinger, der kan være på spil. Det giver målrettet og meningsfuld kommunikation, der gør en forskel.

Om os

Polygraphic er et netværksbureau, der trækker på et bredt og kompetent netværk. Vi sammensætter altid det helt rigtige hold til opgaven, men grundstammen er gennemgående Emil Holtoug og Anders Ferdal. Anders og Emil har stor ekspertise og indsigt i strategisk og politisk kommunikation og design, og har sammen tidligere været med til at starte og drive Københavns Kommunes interne kreative designbureau, KK Design.

Anders Ferdal

Kommunikation og strategi

Anders har blandt andet erfaring som teamleder og chefkonsulent i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune. Her var Anders ansvarlig for små 20 medarbejdere – et team af presse- og kommunikationskonsulenter og et team af grafiske designere i KK Design.

Anders har en baggrund som kandidat i politisk kommunikation og ledelse og som bachelor i filosofi og økonomi.

Anders er i dag medlem af advisory board for kandidatuddannelsen i politisk kommunikation og ledelse på CBS og er ekstern lektor og specialevejleder i strategisk kommunikation på Københavns Universitet.

Anders Ferdal

Anders Ferdal

Kommunikation og strategi
Emil Holtoug

Emil Holtoug

Visuel kommunikation og design

Emil Holtoug

Visuel kommunikation og design

Emil har erfaring fra blandt andet Danmarks Radio, som selvstændig grafiker og illustrator og som AD’er og Design Manager i Københavns Kommunes inhouse kreative designbureau KK Design.

Emil har som Design Manager været ansvarlig for Københavns Kommunes designmanual og grafiske udtryk.

Emil har en baggrund som illustrator og grafisk designer fra Designskolen i Kolding.

Vores services

Vi tilbyder fuld service og hjælper i alle faser af en proces. Fra idé til implementering, fra kampagner og visuel identitet til rådgivning og presse.

Vores kunder

Vi har været heldige at arbejde med blandt andet disse organisationer. Vi har stor erfaring i samarbejde med politikere og embedsmænd, store bureauer og freelancere, kommunikationschefer og journalister, start-ups og direktører.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!