Budgetkommunikation

Budget­kommunikation

Medierne tænder på fakta, tal og resultater. Borgerne efterspørger overskuelig indsigt. Og medarbejderne har brug for viden. Polygraphic kan hjælpe din kommune med at kommunikere det årlige budget, så det inddrager medarbejdere og borgere.

Fokuseret kommunika­tion af kommunens budget

Budgetkommunikation kobler det kommunale maskinrum med strategisk kommunikation. Ved strategisk at koble de kommunikative, økonomiske og politiske aspekter løbende i budgetprocessen løftes det samlede output. Det muliggør, at kommunen meget kort tid efter budgetaftalens underskrivelse kan tilbyde pressen, borgerne og medarbejderne en meget gennemskuelig og let forståelig kommunikation af budgettet. Vi har tidligere udarbejdet og implementeret budgetkommunikation i Esbjerg Kommune og har som ansatte i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune været centrale aktører i at udvikle og drive Københavns Kommunes budgetkommunikation under seks budgetforlig.

Skræddersyet kommunikations­pakke til din kommune!

Vi kan hjælpe din kommune med en skræddersyet budgetkommunikationspakke. Den kan fx bestå af koncept og strategi for jeres budgetkommunikation med fortælling, faktaark, infofilm, medie- og SoMe-pakke. Vi kan også hjælpe jer med at styre og facilitere processen med jeres økonomimedarbejdere, kommunikationsmedarbejdere, direktionen og politikerne. Vi kommer meget gerne forbi og tale mere konkret om, hvordan vi kan hjælpe jer med at prioritere kommunikationen af jeres kommunes budget.

Vores kunder

Udover en række kommuner tæller vores kunder bl.a. Finansministeriet, Erhvervsministeriet, regioner og andre offentlige og semioffentlige organisationer, fx Københavns Lufthavn. Vi har stor erfaring i samarbejde med politikere og embedsmænd - både direktion og fagmedarbejdere.
Se flere eksempler på vores arbejde her

Kontakt os

Slå på tråden, skriv en mail eller brug kontaktformularen.

Kontakt partner Anders Ferdal
anders@polygraphic.dk
+45 28121213

Polygraphic ApS
Guldbergsgade 20, st. th.
2200 København N
CVR: 37212806

Følg os også på Instagram og LinkedIn. Vi er altid interesserede i at høre om nye spændende projekter.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!